Bloggen blir fikset av en som jobber med dette.

Hei alle vakre lesere og dere som stikker innom.

I går ville jeg fikse på designet mitt, da det designet jeg hadde var utrolig gammlet. Headeren var også ganske så gammel, og har forandret meg ganske mye på kort tid. Så nå er det en som jobber med design som fikser bloggen min, fordi jeg rett og slett suger på det selv. Han tilbydde seg å hjelpe meg, noe jeg setter så utrolig STOR pris på. Herre, jeg skjønner at jeg er heldig fordi andre vil hjelpe meg så mye. Det er jo en ganske stor jobb å lage ett helt nytt design som bare du har, men han ville hjelpe meg såpass mye. Veit ikke hvor mye jeg kan takke han, for slike folk setter man stor pris på.

I dag har jeg vært en tur i byen å spist lunsj med bestevenninnen min. Så gikk vi litt rundt å shoppet, så måtte jeg på en ærend etter det dro vi til strømstad på polet. For vi bestemte oss for at vi ville ha noe godt å drikke på i sola, og da ble det noen vin flasket. Begynner å bli en stund siden jeg drakk vin, så kjenner det skal bli godt å smake på det igjen. (Høres veldig feil ut) Haha.
Så blir ett veldig fort innlegg, for nå må jeg fikse meg litt før jeg drar til hun. Skal prøve å ta en del bilder, så jeg kan blogge om det i morgen vis dere ønsker det.

Dere får ha en SUPER Fredag alle sammen, det skal ihvertfall jeg ha. Også blogges vi i morgen igjen, dere er supre alle sammen. Setter så stor pris på dere som kommenterer og leser bloggen min. Da gir det meg motivasjon til å blogge mere.

- Hva skal du i dag?

€Ceciliemariee€
 

2 kommentarer

Lisa Malene

07.04.2017 kl.17:04

Så kult, det blir spennende å se hvordan det blir!

Nora Piscopo

07.04.2017 kl.20:02

Så kjekt at noen vil hjelpe til! <3 Så vakker du er!

Skriv en ny kommentar

hits