DA JEG HADDE PAUSE. OPPTURER OG NEDTURER

Hallooo alle vakre lesere og dere som er innom en tur.

I går lovet jeg dere å skrive litt om hva jeg har gjort mens jeg har hatt en lang pause fra bloggen, og det skal jeg gjøre i dette innlegget.
Det har være oppturer og nedturer, men sånn er livet desverre. Livet skal ikke være perfekt hele tiden, selvom vi alle kunne ønske det selvfølgelig.
Jeg begynner med oppturene jeg, for er alltid så hyggelig å begynne med de synes jeg.. Jeg gikk arbeidsledig ganske lenge, så jeg begynte på kurs via NAV, noe jeg synes er helt greit for da kommer jeg meg opp fra senga, og fikk masse ut av dagen. Jeg var en veldig aktiv søker på dette kurset, jeg var så gira på å få meg jobb og kunne tjene penger å bli ferdig med denne fordømte billappen. Jeg fikk meg julehjelp stilling, og jobbet nesten rompa av meg for å vise at jeg var fleksibel. Desverre fikk jeg ikke jobb etter julesesongen da de ikke trengte meg lengre. Så da var det å begynne på nytt igjen, noe som er veldig kjedelig. Jeg søkte og søkte, og bestemte meg for å søke på skolen igjen. Så søkte meg inn på Kreftomsorgen og lindrende pleie, noe jeg trur kan passe meg helt utmerket. Så krysser fortsatt fingrene på at jeg kommer inn, og får nye sjanser på å vise at jeg virkelig kan og vil.

Etter all denne søkingen på jobb fikk jeg meg jobb igjen, og jeg ble så ufattelig glad for at det ikke tok så lang tid som sist. Så jeg begynte ganske så fort, og jobbet mye den første tiden. Også ble det fast hver fredag og annhver lørdag, noe jeg synes var helt greit vis jeg kom inn på skole. Jeg jobbet der i 2 måneder så måtte jeg slutte i denne jobben. Så nå sitter jeg her igjen nok en gang uten jobb, så har blitt en aktiv jobbsøker igjen. Jeg har nå søkt på en del stillinger, så krysser fingrene for at jeg får meg jobb ganske så fort igjen. Og har da enda ikke blitt ferdig med den fordømte lappen, haha. Men er ett veldig stort mål når jeg får meg jobb igjen,

Jeg har også blitt tante igjen, til en fantastisk jente. Jeg kjenner jeg er så utrolig heldig som har 3 vakre og fine tantebarn, de lyser opp dagene mine. De sier også så mye fantastiske ord til meg som gjør meg så glad. Hun minste kan jo selvfølgelig ikke snakke enda, men bruker kroppsspråket hele tiden. Hvergang jeg kommer til de, vil hun minste til meg hele tiden og jeg får alltid en god kos av hun når jeg har hun i armene mine. Og da veit jeg at jeg gjør en god jobb som Tante, og det varmer hjertet mitt veldig mye.  Må ærlig innrømme at det er noe av det posetive som har skjedd under hele denne pausen. 
Det er også mye mere positivt som har skjedd, men skriver jeg noe mere nå blir det ett veldig langt blogg innlegg.haha

Så var det nedturene. Det har vært en del nedturer også, noe som er normalt når man er ett menneske.
I sommer havnet en nær person av meg på sykehuset, hun lå der i mange dager og legene fant ut at hun hadde kreft i tarmen. Så det ble en operasjon på hun, og har heldigvis gått veldig bra i ettertid. Men bare 1 mnd senere får vi en dårlig nyhet igjen, en annen person som står meg nær har også fått kreft, han har fått lungekreft og dette kan man ikke gjøre noe med. Han ville ikke tåle operasjonen, så vi må bare vente til det forferdelige skjer. Jeg har gråtet så utrolig mye på grunn av dette. Det er utrolig tungt, og vi veit ikke hvor lenge denne personen har igjen av livet sitt.
Etter at vi hadde fått avklart dette får vi beskjed at hun andre som hadde fått kreft hadde fått det igjen, men da var det brystkreft. Så nå venter hun og vi på at hun skal operere. Håper selvfølgeldig at det går bra med alt dette når det gjelder hun.  Også håper jeg så indelig at han som snart skal gå bort får en rolig og smertefull reise til himmelen. <3
Det er utrolig vanskelig å vite at man skal miste en person som står meg veldig nær. Men sånn er verden og livet, og når man ikke kan gjøre noe med dette så får man gjøre så godt man kan.
Det er vell de verste nedturene som har skjedd i det siste, det er mye mer men ingenting slår dette her. Det har gått veldig langt inn på meg, og jeg tenker veldig mye på det. Men det er jo normalt. Jeg prøver å tenkte på det positive hele tiden, men er ikke alltid så lett. Jeg har heldigvis familien min, og vi snakker veldig mye om alt dette, og det hjelper meg veldig mye.

Det var litt oppturer og nedturer, så håper jeg at dere har hatt det veldig fint i det siste. Unner ingen å ha det vondt, hater å se andre ha det vondt og er lei seg. 

Så dette ville jeg skrive i dagens innlegg, noe trist og noe fantastisk. Men som sagt det er slik livet er, og det er bare sånn man må regne med. Man veit aldri om det blir oppturer eller nedturer. Og det er ganske like greit tenker jeg.

Har du hatt noen oppturer og nedturer i det siste?

€CecilieMariee€

6 kommentarer

Ensjel

29.03.2017 kl.19:05

Masse nedturer for min del.. Men livet er berg og dalbane. Håper det går bra for deg fremover i hvert fall :)

Cecilie Marie

29.03.2017 kl.23:27

Ensjel: Så trist å høre, håper det blir noen oppturer for deg snart <3

Nora Piscopo

29.03.2017 kl.21:35

Fint innlegg! Jeg har for det meste hatt nedturer den siste tiden, dessverre..

Cecilie Marie

29.03.2017 kl.23:27

Nora Piscopo: Tusen takk :)
Så trist, håper det blir noen oppturer for deg snart <3

Rebekka Josefine

29.03.2017 kl.21:40

<3

Cecilie Marie

29.03.2017 kl.23:27

Rebekka Josefine: <3

Skriv en ny kommentar

hits