Jeg vil klare det!

Hallo alle fine lesere og dere som stikker innom.

I går bestemte jeg meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har faktisk tenkt på bloggen i hele dag. Dagen begynte med at jeg egentlig sov alt for lenge, noe som slettes ikke er nytt. Døgnryttmen min er helt på tryne, sånn er det når man ikke har noe jobb. Joho hurra for det folkens!
Men ihvertfall, søsteren min og jeg bestemte oss for noen uker siden at vi skulle begynne å gå lange turer med hundene våre 2 ganger i uken, og det gjør vi enda. Så i dag har vi vært ute i 2 og en halv time, det var helt MAGISK!! Sola stekte så ille at jeg nesten måtte gå i singlett, men passet veldig på at jeg IKKE skulle gjøre det. Rett og slett fordi man kan bli syk.

Etter denne lange og fantastiske turen var jeg hjemme i en time, så dro jeg på treningsstudioet og trenet i tre kvarter. Merket jeg ikke ville dra å trene i dag, men jeg følte jeg måtte. Jeg har bestemt meg for å bli aktiv fordi jeg ikke gjør noe lengre. Har ikke jobb, ikke hobby og er sjeldent ute med venner i ukedagene. Så jeg tenkte at jeg kunne legge all min energi på trening så jeg føler meg bra igjen. Jeg har trenet nå 3 ganger i uken, og gått tur 2 ganger i uken. Og jeg stor trives med dette faktisk. Jeg merker at humøret har blitt så utrolig mye bedre en det den var. Man har lett for å bli deperimert vis man ikke gjør noe (Det har jeg erfaring med). Før jeg begynte å trene og gå turer satt jeg bare inne, jeg var ikke fornøyd med meg selv, følte at jeg ikke klarte å mestre noe og selvtillitten begynte å gå langt nede i kjelleren. Etter alt dette bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, og det har jeg klart. Og vil fortsatt klare det over lengre tid, jeg kan ikke si hele livet for det veit jeg ikke går, skal være såpass ærlig haha.  Etter jeg begynte med dette har jeg fått mestringsfølelsen tilbake, noe som er så utrolig godt.
Nå har jeg akkurat spist litt omlett med pakrika, vårløk og tomat i, også venter jeg på at Paradise hotell begynner.


I morgen blir det ett nytt innlegg, men ikke om hva jeg har gjort. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva som har skjedd mens jeg har hatt pause fra bloggen. Så følg med folkens :D

Hva gjør deg glad?

€ CecilieMariee€
 

4 kommentarer

Ensjel

29.03.2017 kl.10:29

Velkommen tilbake, du har fin blogg :)

Cecilie Marie

29.03.2017 kl.16:22

Ensjel: Tusen hjertelig takk :D

Nora Piscopo

29.03.2017 kl.11:01

Så flotte bilder!

Cecilie Marie

29.03.2017 kl.16:22

Nora Piscopo: Tusen hjertelig takk :D

Skriv en ny kommentar

hits