Snart 1 år

Hei alle lesere der ute.

Som dere kanskje har skjønt har jeg ikke blogget på utrolig lenge. I Juli er det 1 år siden jeg la ut det siste blogginnlegget, det var da jeg trudde jeg skulle slutte med bloggen for godt. Jeg mistet lysten på å blogge, hadde ikke motivasjon til å holde den oppdatert. Jeg glemte bloggen hele tiden, følte jeg måtte poste ett innlegg hverdag. Men folkens, jeg er faktisk tilbake, jeg trengte bare en veldig lang pause fra denne blogg verden. Det er mange som har sagt at jeg bør begynne å blogge igjen, og det setter jeg utrolig stor pris på. Men som sagt har jeg ikke hatt den motivasjonen som jeg hadde før.
Jeg tenkte jeg skulle begynne sånn smått igjen, bare for å se om jeg fortsatt vil holde på med dette eller slette hele bloggen min. Men innerst inne vil jeg faktisk fortsette, så trur faktisk jeg kommer til å gjøre dette 100 % igjen.:D

Det har jo skjedd en del i livet mitt, både oppturer og nedturer. Men jeg kommer ikke til å fortelle om alt dette nå. Jeg tenkte å dele det litt opp og fortelle dere litt etter litt. Synes ikke dere det er greit da? :)
Jeg gleder meg til å fortelle dere hva som har skjedd igjennom den lange pausen min, og håper dere fortsatt vil følge bloggen og at jeg får flere søte og vakre lesere.
Dette er ett veldig seint innlegg, sånt skjer når man ikke får sove og bestemmer seg for å begynne igjen. Jeg kommer nok ikke til å få sove i natt, for jeg er en person som planlegger så mye når jeg først har begynt på nytt. Også har jeg en tendens til å glemme det når jeg våkner igjen (typisk) haha.
Men dere får sove godt og drømme søtt. Så blir det ett innlegg i morgen igjen.

Har du hatt så lang pause på bloggen din?

Vi snakkes folkens. :D

¤ CecilieMariee¤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits