KONSERTEN GIKK KJEMPE BRA

Nå sitter jeg i god stolen igjen, sitter her og er sulten faktisk. Men jeg veit ikke hva jeg skal lage meg, jeg orker ikke å spise så tung mat nå som det er så seint. Jeg har heller ikke brødskiver eller rundstykker, og det regner så gidder ikke å gå opp i butikken. Så Gudenes veit hva jeg skal ete, men men jeg finner nok på noe. Jeg har vært å hatt konsert i dag med koret, og det gikk kjempe bra. De eldre koset seg kjempe masse så det ut som, etter det var det rømmegrøt og spekmat. Jeg liker selvfølgelig ikke rømmegrøt, så spiste litt av spekmaten men det var ikke så mye.

Resten av kvelden skal jeg slappe av, kjenner at kroppen ikke orker så mye. Sånn er det når man ligger på latsiden hele tiden, så jeg må begynne å stå opp tidlig og få noe ut av dagen så jeg blir i bedre form igjen. Jeg må ta meg selv i nakkeskinnet nå merker jeg, er ikke bra å ikke gjøre noe heller.
Men i hvert fall, det blir masse styr på søndagen for sa skal kor gjengen og jeg til Liseberg. De kommer å henter meg klokken 07:00, så er det bånd gass til Sverige. Jeg gleder meg kjempe masse, jeg tar ikke så mange karuseller men litt blir det på meg også. Det kommer til å bli en SUPER dag veit jeg.

Som sagt nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, prøve å finne meg noe mat her hjemme. Eller jeg har jo mye mat men det er det å orke haha, skjønner dere? Jeg har blitt skikkelig LAT, blir nesten beskymra her jeg. HahaJeg har hatt en konkurranse på bloggen, dette handlet om header og vinneren ble http://f4shi0n.blogg.no/,  gå inn å ta en titt, hun er super flink med det hun gjør. Anbefaler dere å følge hun :D

- Har du slike perioder der du også er sliten konstant?

# Klemmsi Cessi €

2 kommentarer

Victoria

24.06.2016 kl.00:47

Kjenner igjen den slitenheten, jeg har ME så noen dager er være, men heldigvis lært meg metoder for å pushe meg selv <3 så bra du hadde det fint på konserten! Kos deg masse på liseberg, du er heldig som skal dra dit! Jeg elsker å dra dit i juletider :D

Trine

24.06.2016 kl.10:14

Ha en super dag :) nå har jeg konkurranse på bloggen min, så sjekk ut konkurransen på bloggen min i dag :)

Skriv en ny kommentar

hits