SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

I dag skal jeg endelig svare på spørsmålene dere har spurt meg om. Jeg skal svare så godt jeg kan, og er selvfølgelig 100% ærlig med svarene.


1. HVA GREIER DU DEG IKKE UTEN?
Jeg klarer meg ikke uten min kjære familie (jeg er alt for avhengig av de). Venner som stiller opp, som jeg kan snakke med om alt, også snuser jeg. Jeg har prøvd å slutte 1 gang, men da sa familien at jeg skulle begynne igjen fordi jeg var så sur hele tiden, haha.  Også er jeg ganske avhenig i mobilen min, en hel dag uten mobilen er dagen vanskelig altså haha. Det er utrolig hvor mye man ikke klarer seg uten faktisk. Det er ganske skremmende.

2. HVEM HADDE DU TATT MED DEG PÅ EI ØDE ØY?
Det var egentlig ett ganske vanskelig spørsmål, for jeg ville egentlig hatt med meg hele familien og alle vennene mine. Men vis jeg måtte valgt en person så ville det blitt Christiane (min bestevenn). Jeg veit at jeg kan være samme hun alene i mange dager, og mnd uten en krangel. Jeg veit det kjempe godt for vi har vært i Tyrkia sammen, og det gikk super bra. Jeg kunne vært i Tyrkia samme hun i flere år vis jeg kunne fått til det.


3. HVA HAR DU I VESKEN DIN?
 Nå er ikke jeg den personen som går med stor veske, men en liten og søt veske som også kan ligne litt på en lommebok. I den har jeg snusboks, bankkort, nøkkler og mobilen min.  Det er det eneste jeg får plass til i min mini feske. Jeg hater å gå med store vesker, jeg føler den alltid detter ned fra skulderen min. Også liker jeg å ha liten plass så jeg veit hvor jeg har tingene mine hen, i stede for å måtte grave for å finne diverse ting, haha.

4. HVA SKAL DU GJØRE I SOMMER?
Jeg har ikke så store planer egentlig, jeg håper på å få mange vakter så jeg kan tjene mest mulig penger egentlig. Men ellers blir det å slappe av med venner og familie, prøve å dra på stranda og bli brun. Håper også på at været blir super bra, så mine venner og jeg kan være ute å grille og ta mange fine bilder. Også blir det nok en tur til min søster som bor i Råde, jeg pleier alltid å dra ditt på sommeren som en liten mini ferie. Jeg har ikke råd til å dra til syden og slike ting, da jeg ikke har en fast intekt.   Men til helga skal jeg på Liseberg samme kor gjengen min, det gleder jeg meg veldig til. Jeg er ikke så glad i å ta skummle karuseller (de som går på hode og slikt).   Jeg blir så fort syk, men det blir selvfølgelig noen karuseller på meg. Det å bare dra å finne på noe er helt OK for meg, jeg trenger ikke å dra langt for å ha en bra ferie.

5. JOBB ELLER SKOLE?
Ja det var ett godt spørsmål det også.  Jeg savner faktisk å gå på skolen, helt utrolig at jeg skriver det jeg som hatet skolen over alt på jord.  Men nå som jeg har fått meg en utdanning så vil jeg faktisk fortsette innen dette yrket. Jeg er utdannet helsefagarbeider, men har veldig lyst til å bli sykepleier. Det er mange år til på skolen, jeg er ganske gira men så veit jeg at det er mye jobb forann meg vis jeg begynner på skolen igjen.  Nå jobber jeg i barnehage som tillkallingsvikar, og trives veldig godt med barn også. Så jeg håper veldig på å få en større stilling i en barnehage, får jeg ikke det innen jeg er 25 år begynner jeg mest sansynlig på skolen igjen.

6. FAVORITT MIDDAG?
Åh, jeg er veldig glad i mat og spiser egentlig det meste. Jeg er glad i dritt mat, fisk, grønnsaker ja egentlig alt. Men jeg må vell si at jeg er veldig glad i fersk suppe, det er noe av det beste jeg kan få på bordet. Ellers er det taco, hjemmelaga pizza, fløtegratinerte poteter med tilbehør. Men som sagt fersk suppe er det beste jeg kan få.

7. HVEM BETYR MEST FOR DEG?
Familie og venner betyr mest for meg. Jeg orker ikke å ramse opp alle i blogg innlegget, for det er en del haha. Jeg har en fin familie som hjelper til så godt de kan. Jeg har også veldig mange venner rundt meg som betyr masse for meg, som også stiller opp så godt de kan. Jeg er verdens heldigste som har så mange fantastiske mennesker i livet mitt.

8. HVA ER DET BESTE MED Å BLOGGE?
Det beste med å blogge er at man er åpen om alt, man føler at bloggen er en dagbok. Men det aller beste er mine fantastiske lesere, det er dere som får meg til å blogge og vil gjøre bloggen enda bedre. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg lagt ned bloggen for fult faktisk. Jeg valgte å begynne igjen pga dere, det var kjente som kom bort til meg på gaten og spurte om jeg kunne begynne å blogge igjen. Jeg blir helt rørt når det faktisk er noen som spør om jeg kan blogge igjen, det er jo bare helt fantastisk. Jeg får også mange meldinger om at folk er min faste leser, fordi jeg skriver veldig bra og fine innlegg. Så det er vell det beste med å blogge.

9. HVA INSPIRERER DEG?
Vis du mener med bloggen så er det leserene mine. Vis du mener selve livet så er det mine foreldre og søstre som inspirerer meg veldig. Har jeg lyst til å gi opp får jeg ett spark i rompa, og blir fortalt at jeg ikke skal gi opp med det jeg holder på med. Og det er jeg veldig glad for at de gjør, for jeg har hatt lyst til å gi opp veldig mange ganger i prosjekter jeg holder på med, fordi jeg ikke klarer. Men jeg har ikke fått lov til å gi opp av de som er rundt meg, det er jeg kjempe glad for nå.  

10. DRIVER DU MED IDRETT?
Nei jeg driver ikke med idrett, jeg har prøvd veldig masse igjennom livet mitt. Men ingenting har funket for meg, Mamma og Pappa har vært veldig opptatt av at vi skal finne på noe ved siden av skole og jobb. Desember i fjord begynte jeg i kor igjen, jeg har alltid vært glad i å synge og musikk er livet mitt. Jeg gikk i kor når jeg var liten, helt til jeg ikke fikk være med lengre fordi jeg var for stor. Men i fjord fant jeg ut at musikk og sang er noe for meg, og ingen kan ta fra meg det. Jeg kommer nok til å gå på kor i mange mange år.

11. HVA LIKER DU Å GJØRE PÅ FRITIDEN?
Være samme familie, venner, være på cafe, synge og gå turer. Også høre på musikk,som jeg skrev over her, musikk og sang betyr veldig mye for meg. Jeg hører på musikk hele tiden. 1 dag uten musikk er dagen ødelagt, haha utrolig hvor mye musikk gjør med humøret.

12. HAR DU KJÆLEDYR?
Jepp det har jeg.  Jeg har en hund, som heter Timian. Det er en tibetansk spaniel, min søster og jeg fikk han i julegave for 8 år siden. Det er den beste julegaven jeg har fått i hele mitt liv. Vi har alltid hatt kjæledyr, vi har hatt fisker, marsvin, kanin, katt og hund. Vår katt døde i desember 2015, det var noe av det tyngste jeg har vært borti, jeg gråt i 2 dager. Han var alt for meg, jeg sitter enda å gråter når jeg tenker på han. Utrolig hvor mye dyr gjør med hjerte vårt, det er jo våre bestevenner her i livet. Man legger til seg vaner på grunn av dyrene.

Simba & Timian, gull guttene mine <3

13. FAVORITTØYEBLIKK?
Oi, det var ett ganske vanskelig spørsmål faktisk. Det er utrolig mye, så jeg klarer ikke å velge.  1. Da vi endelig klarte å overtale Mamma og Pappa til å gå Simba.  2.. Da jeg fikk Timian i julegave. 3. Da jeg ble tante for første gang til ei jente. 4. Da jeg ble Tante for andre gang til en gutt 5. Da jeg ble Tante til ei liten jente igjen (Det er ganske nylig). Det er vell mine favoritt øyeblikk.

14. STØRSTE FLAUSE?
Jeg er veldig flink til å drite meg ut, så jeg har vell egentlig veldig mange flauser. Men jeg husker en episode der jeg ble kjempe flau. Jeg var nok rundt 12 år, jeg husker jeg var forelsket i nabo gutten. Tvillingsøstera mi og jeg var ute å hang med han, så skulle jeg vise hvor myk jeg var (JEG VAR DA IKKE MYK I DET HELE TATT). Så jeg tar tak i beinet mitt og skal da beinet høyt opp, det jeg klarer å gjøre da er å slippe den største prompen forann han. Så detter jeg da bakover og lander på hue, jeg endte da opp med en liten hjernerystelse husker jeg. Haha, jeg var så flau så jeg glemte smertene i hue og løp gråtenes inn, fordi jeg var kjempe flau.   Haha
 

Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på, det er bare å fortsette å spørre meg om spørsmål. Jeg synes det er kjempe artig å svare på forskjellige spørsmål.

- Hva synes du om svarene?

# klemmsi Cessi ¤

8 kommentarer

Maren

20.06.2016 kl.16:44

Heia, kjempeflotte svar og et kult innlegg:). Du høres ut som verdens snilleste jente:). Nyt resten av dagen:)

Cecilie Marie

20.06.2016 kl.20:29

Maren: Tusen takk, så koselig skrevet. Du også :)

Sarajaneeth

20.06.2016 kl.16:46

Fine svar å bra blogg 😀

Cecilie Marie

20.06.2016 kl.20:28

Sarajaneeth: Tusen hjertelig takk :)
flotte svar og veldig fine bilder <3

Anne Grethe

20.06.2016 kl.21:17

Så mange flotte fakta om deg :) Åpent og ærlig, det liker jeg :)

Cecilie Marie

20.06.2016 kl.21:21

Anne Grethe: Tusen takk, ja det er viktig å være ærlig :)

Christiane

21.06.2016 kl.01:35

Fine svar, jenta mi <3

Jeg ville valgt å ta med deg på en øde øy også :* <3 love you!

Skriv en ny kommentar

hits