JEG LIKER IKKE DETTE I DET HELE TATT. :'(

Hallo vakre lesere.

Nå er det jaggu meg snart ny uke igjen, og snart lønning woho. Men de pengene går vell like fort bort når jeg får de haha. Sånn er det når man elsker å shoppe, men nå må jeg faktisk prioritere pengene i og med at Mamma og Pappa er på ferie og jeg er hjemme alene. Så da er det greit å ha penger til å overleve i 4 uker haha.

Men frem til overskriften.

For 3 uker siden fikk jeg mitt første anfall (vis jeg kan si det sånn). På kvelden begynte jeg å merke at jeg hadde vondt i mellomgulvet (Under puppene). JEg tenkte ikke så mye over det, og la meg for å sove, jeg sovnet ganske fort fordi jeg var sliten.  Klokken 06:00 så våknet jeg av at smertene var enda værre, jeg lå og vridde meg i smerter. Jeg gikk på do for å se om det hjalp, og da kom selvfølgelig diareen. Jeg satt på do i over en halv time, og smertene var fortsatt like ille. Brått så kjente jeg at jeg måtte kaste opp, heldigvis var søplebøtta rett over meg, Så jeg tok ut posen og rakk å ta litt vann oppi før jeg kastet opp. Jeg hadde en tanke om at jeg hadde spist noe jeg ikke tålte eller hadde blitt matforgiftet. Jeg holdte på med disse smertene, oppkasten og diareen i 6 timer + at jeg kaldsvetta. Etter disse 6 timene var alt over, og jeg var helt fin igjen.  Jeg fant ut at jeg ikke orket å gjøre så mye med dette, i og med at jeg trudde dette var vanlig omgangsyken eller matforgiftning.

Så fikk jeg dette IGJEN. Dette her var også tidlig på mårran, jeg kastet opp, hadde diare, kaldsvetta og hadde sinsyke smerter. Jeg begynte å tenke at dette her måtte være noe annet, men jeg ville ikke ringe legen eller legevakta for var redd for at det var en liten baggatell. Dette anfallet varte i 4 timer ca, jeg var så sliten etterpå. 

Også skjedde det jaggu meg i dag også, samme dritten. Jeg skjønte det ganske fort, fordi jeg var veldig kvalm og hadde samme smertene i magen. Jeg løp opp og tok meg kvalmestillende og smertestillende. Men de kom jo bare like fort ut igjen, så de funket jo ikke.
Dette anfallet varte i 2 timer, så heldigvis var det ikke så lenge. MEN lenge nok, når man har slike smerter og går igjennom dette går tiden ganske så sakte og du bare håper at det gir seg ganske fort.
Jeg begynte å tenke enda mere i dag, så jeg bestemte meg for å ringe legevakten for å høre hva det evt kan være. Jeg forklarer hun situasjonen, hvor mange ganger jeg har hatt dette og åssen smertene kjennes ut som, og hvor lenge dette kan vare. Jeg ble fortalt at de ikke kunne gjøre så mye med dette nå, i og med at jeg ikke hadde anfall når jeg ringte. Men jeg MÅTTE ringe legen i morgen for å få en time ganske fort, for hun trudde det kunne være noe med gallen min. Går man for lenge så må man opperere..
Får jeg ett nytt anfall måtte jeg komme på legevakten for å få sterke smertestillende rett i åra. Så krysser alt jeg kan krysse for at jeg ikke må inn ditt.

Men i hver fall, jeg må kontakte legen i morgen. Da vil de ta masse blodprøver av meg, jeg må ta CT og ultralyd, så får vi bare se hva som foregår i kroppen min. Det kan være mye som hun sa, men hun trudde det var gallestein.Nå sitter jeg i go stolen og har tenkt å sitte her resten av dagen. Etter at jeg får ett slikt anfall så er jeg ganske så sliten etterpå, man bruker alle musklene men prøver så godt man kan med å slappe av også. Men det er jo selvfølgelig ikke lett når alt knyter seg. Uff skal ikke være lett, men men godt man kjenner at man lever.

- Har du opplevd slike smerter før?

# Klemmsi Cessi €

4 kommentarer

liveterherlig93

19.06.2016 kl.15:37

huff :/ håper de finner ut av det

Cecilie Marie

19.06.2016 kl.17:24

liveterherlig93: Ja, krysser fingene. Får bare håpe jeg kommer inn til legen allerede i morgen.

Cathrine

19.06.2016 kl.17:29

Uff, masse god bedring!!

Cecilie Marie

19.06.2016 kl.17:30

Cathrine: Tusen takk, får håpe jeg kommer inn til legen i morgen. Og finner ut av det her ganske fort :)

Skriv en ny kommentar

hits