Alovera produkter

Som jeg skrev tidligere på bloggen har jeg Vært på alovera jente kveld. Da har jeg prøvd ett produkt som behandler ansiktet. De produktene er for at man ikke skal få rynker i tidlig alder, unngår kviser, uten hud og får ganske myk hud. Jeg synes jeg allerede har fått myk og deilig ut etter bare en gang. Pakken kostet bare 990 kr, da produktene vil holde i mange mnd. Det er ikke mye vi skal ha i ansiktet, så dette er noe jeg skal prøve frem over. Jeg synes det er viktig å behandle huden våres som barn.

Her er de produktene jeg har prøvd i dag. Vis du er interesser i dette, så ta kontakt med meg og jeg vil gi videre beskjed til en venninne av meg som gir kontakt med deg. Er du ikke fornøyd med produktet innen 90 dager, får du igjen pengene.

Her får jeg først ansiktsmaske, den stivner veldig fort, og vil nok klø i noen minutter som den gjorde på meg. Men det er noe man klarer å holde ut. Man skal ha denne ansiktsmaske i 30 minutter.

Ganske vanskelig å kunne smile med denne masken på, da den blir ganske stiv


Etter du har hatt masken på i 30 min så må man ta det vekk med en lunket klut. Da må du først bløte ansiktet i noen minutter. Så kan du vaske det godt av etterpå. Beklager dårlig bilde :)

Etter all denne informasjonen og den herlige behandlingen fikk vi Taco. Jeg synes dette har Vært en utrolig fin og lærerik dag. Og dette var virkelig vert å Være med på :) 

Er du nyskjerrig, ta kontakt med meg og du vil få kontant med venninnen min som driver med dette. 


Har du prøvd disse produktene før ? 

2 kommentarer

Hairbyaleksa

20.08.2014 kl.22:24

S herlig!

Kristin

22.08.2014 kl.11:11

Bruker samme hudpleieserien jeg ogs. Testet ansiktsmasken for frste gang for noen uker siden, og den stivnet fort! Kldde ikke hos meg da, ble bare vanskelig smile og le, som du sier ;)

Er forhandler selv, og kommer nok til fortsette med det lenge - dette er supre produkter! :D

Skriv en ny kommentar

hits