Polaroid kamera !

Fikk øye på verdens søteste og smarteste kamera i går. Og da fikk selvfølgelig jeg lyst på dette kameraet.
Polaroid kamera!

Fotografier, de er litt som penger. Ikke det at de har en bestemt verdi trykket på seg, men de har definitivt en verdi. Som minner av svunne tider. Av fester, venner, dager man ellers kanskje har glemt. Og akkurat som de gamle papirpengene er blitt umoderne og byttet ut med plastkort, har vi byttet ut våre gamle papirfotografier med nye digitale varianter. Vi sender ikke rundt et slitt foto lenger, men en mobiltelefon, album er byttet ut med harddisk, en kræsjet datamaskin kan ødelegge det som tidligere krevde en brann. Da er det flaks at Polaroid ikke har lagt seg ned og dødd, men satser hardt på at det fortsatt finnes dem som elsker et gammelt, hederlig analogt fotografi, men uten hele det strevsomme sende-til-fremkalling-maser.

Polaroid 300 et intet annet enn en oppdatering av en klassiker: Se noe kult, ta et bilde av det, få ut bildet, se på det, vis det til venner. Ingen kabler, ingen USB, ingen PC. Bare trykk på knappen.

Polaroidkameraet har automatisk blits og fokus. Det eneste du må velge er én av fire lysinnstillinger. Bildene som kommer ut er i visittkortformat, 4,6 x 6,2 cm.

Jeg har allerede bestilt meg dette kameraet på www.coolstuff.no, og gleder meg som en unge til å få det. ØNSKER DU DEG POLAROID KAMERA?
HAR DU POLAROID KAMERA?

5 kommentarer

Veronica

21.01.2014 kl.17:08

så kult! ønsker meg dette selv, er kjempefint veitu! kunne tenkt meg å lagd et album med slike fotografier :) har et annet et, polaroid 600 så tenker å prøve å kjøpe meg ruller til det :-D

Van L

21.01.2014 kl.18:16

Jeg ønsker meg et polaroid kamera, de er så søte! :)

andelly

21.01.2014 kl.22:34

Åå så søtt kamera! og har hørt så mye om det, vil ha det jeg også ;D

saratonning

22.01.2014 kl.01:34

Ååå det kameraet er så nydelig! Jeg har det faktisk selv, beste investeringen jeg har gjort noen gang:) også blir det så søte bilder:)

Marie Oma

22.01.2014 kl.23:19

sv: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits